NoStrezz

Tomorrowland 2023

Tomorrowland Music lanceert TikTok pagina

In augustus 2021 betrad Tomorrowland, een van de meest iconische muziekfestivals ter wereld, het muzikale toneel op een geheel nieuwe manier met de lancering van hun eigen in-house platenlabel, Tomorrowland Music. 

De indrukwekkende catalogus van Tomorrowland Music bevat singles van enkele van de grootste namen in de EDM-scene, waaronder Martin Garrix, Afrojack, James Hype, Vintage Culture, Solardo, R3HAB, Meduza, Timmy Trumpet, Topic en nog veel meer. 

Tomorrowland Music op TikTok

Tomorrowland Music gaat verder dan alleen muziekuitgaven. In de zomer van 2022 bundelde het label de krachten met NoStrezz om een boeiende TikTok-pagina te creëren. Het doel was om tijdens het zomerfestival organische content te produceren en zo EDM-liefhebbers aan te moedigen om het label te volgen. Het resultaat? Een reeks boeiende formats zoals ‘Select Your DJ’ en challenges om de releases van Tomorrowland Music in de schijnwerpers te zetten.

Het succes was overweldigend. Tegen het einde van de zomer had de TikTok-pagina meer dan 2 miljoen views op hun video’s, meer dan 150.000 likes en werden er meer dan 15.000 nieuwe volgers verwelkomd.