NoStrezz

The Little Mermaid, Disney Premiere

NoStrezz rolt de rode loper uit voor Disney

NoStrezz heeft in samenwerking met The Walt Disney Company een onvergetelijke TikTok livestream georganiseerd ter ere van de première van ‘The Little Mermaid’. 

Magische beleving voor alle Disney-fans

Het hoofddoel van deze livestream was om de betoverende wereld van ‘The Little Mermaid’ toegankelijk te maken voor alle Disney-liefhebbers. De presentatie werd verzorgd door niemand minder dan Jael Ost in België en Anique Dreamon in Nederland. Samen creëerden ze een sfeer waarin deelnemers konden genieten van exclusieve locatiebeelden en in contact konden komen met bekende beroemdheden.

Interactieve Q&A’s, quizzen en meer!

Wat deze TikTok livestream extra bijzonder maakte, waren de interactieve elementen. Deelnemers konden deelnemen aan boeiende Q&A-sessies, deelnemen aan spannende quizzen en zelfs hun eigen vragen stellen aan de gastheren en gastvrouwen van het evenement. Als kerst op de taart kon één gelukkige kijker een duo-ticket winnen voor de film.

Een hoogtepunt van de livestream was het gebruik van de TikTok-chat. Hiermee konden kijkers rechtstreeks communiceren met de presentatoren van het evenement, hun mening delen en zelfs de loop van de livestream beïnvloeden. Dit creëerde een gevoel van betrokkenheid en maakte de ervaring nog persoonlijker.