NoStrezz

Amy Sonck, VTM GO

NoStrezz daagt Amy Sonck uit haar grenzen te verleggen op VTM GO

Met bijna 200.000 trouwe volgers op Instagram was Amy Sonck, de dochter van de voormalige voetballer Wesley Sonck, al geen onbekende op sociale media. Maar sinds juni 2023 heeft ze ook het grote publiek versteld doen staan met haar meest gedurfde avontuur tot nu toe.

In “Extramy” stapt Amy Sonck volledig uit haar comfortzone. In elke aflevering waagt ze zich aan een andere extreme sport en heeft ze slechts één dag om deze onder de knie te krijgen. En wie kan haar hierbij beter helpen dan zes professionele atleten? Van de doorgewinterde kickbokser Carlos Schram tot de ervaren motorcrossers Stefan en Liam Everts.

Amy Sonck: “Ik hou van sporten, maar hield het voorlopig gewoon bij joggen, fitnessen of tennissen. In Extramy ga ik weg van de safe space en op zoek naar mijn limieten! Hoe ver durf ik te gaan? Hoogtevrees heb ik niet per se, maar ik zal toch wel even moeten slikken voor ik uit een luchtballon spring. Wie weet, houd ik er wel een nieuwe hobby aan over!”

De serie WERD geproduceerd door NoStrezz en is exclusief te zien op VTM GO.